Snelle Levering

Gratis Verzending

Ja, ik bestel het programma

 

 

Ik wil graag het programma "Een Stressvrij Leven" ontvangen, zodat ik ontdek hoe ik mijn stress op een gezonde, natuurlijke manier verminder.

Ik geef nu mijn bestelling door en geniet van de lanceringprijs van €49,95.

 

Ik begrijp dat de prijs na de lanceringsdatum verhoogd wordt tot €59,95 of meer.


JA, Ik wil het programma "Een Stressvrij Leven" bestellen
 

Ik geef nu mijn bestelling door en geniet van de lanceringprijs van €49,95. (Gratis Verzending)
Als u uw gegevens ingevoerd heeft, vindt u op de volgende pagina de verschillende betalingsmogelijkheden. Uw privacy is belangrijk voor mij!

Naam :
Voornaam :
Straat + nr :
Postcode :
Gemeente :
Land :
Email :

 
Alle persoonlijke gegevens zijn uitsluitend bestemd voor het interne gebruik van Creanet en zullen in geen geval aan derden worden meegedeeld. In overeenstemming met de Belgische wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer heeft u het recht om uw persoonsgegevens kostenloos te laten verbeteren, wijzigen of verwijderen. U dient hiervoor met onze diensten contact op te nemen via info@stressvrij.com

 

Gedaan met de stress, bedankt.

Ik had al heel lang last van faalangst. Vroeger (15 jaar) was dat vooral op de school, een heel jaar lang dacht ik de examens niet te kunnen halen, en uiteindelijk had ik goede cijfers. Dat is heel lang zo door gegaan tot ik mijn huidige opleiding had afgerond. Toen kwam er iets nieuws voor terug: ik was ontzettend bang dat ik nooit een partner zou kunnen vinden. Even later was ik weer bang dat ik niet een goede baan kon krijgen. Later was ik vooral bang dat ik in de toekomst niet hogerop kon komen. Je snapt het: continue faalangst! En dat zorgde voor zeer veel stress.

Altijd als ik me vergeleek met anderen voelde ik me minder.

Door de methodes uit jullie boek toe te passen heb ik hier bijna geen last meer van. Gedaan met de stress, bedankt.

Anette